Kategorie
Producent
Wybierz pojemność
Nowość
Promocja
Warzywa i owoce oraz zioła stanowią bardzo ważny element diety BARF. Zawierają wiele witamin, minerałów i enzymów. Przy okazji pełnią funkcję "czyszczącą" jelita.
OWOCE
Fit-BARF Obst - mieszanka owoców, wykonana z najwyższej jakości składników, tak aby zapewnić zrównoważoną dietę BARF. Uzupełnia zapotrzebowanie na witaminy i błonnik.
Fit-BARF Hagebutten schalen /fein - owoce dzikiej róży, naturalne źródło witaminy C.
WARZYWA
Fit-BARF Gemüseflocken - warzywa suszone - 3 składniki: marchew, bataty, cukinia.
OWOCE I WARZYWA
Fit-BARF Vital - mieszanka kiełków, warzyw i owoców, wzmacnia witalność organizmu, zawiera dużo kwasu foliowego, bogaty w naturalne witaminy i minerały.
WARZYWA I ZIOŁA
Fit-BARF Sensitive - mieszanka warzyw i ziół, uzupełnia dietę w witaminy (A, E, i witaminy z grupy B), niezbędne kwasy tłuszczowych i błonnik.
Fit-BARF Gemüse - mieszanka warzyw wg. Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, wzmocnienie energii Qi, naturalne źródło witamin, minerałów i pierwiastków śladowych.
TRAWY, ZIOŁA I PRZYPRAWY
Fit-BARF Bio-Wiese - mix BIO traw, ziół i roślin, naturalne źródło chlorofilu, minerałów, pierwiastków śladowych.
Fit-BARF Wurz-Mix - zioła i przyprawy, poprawia apetyt i akceptacje nowego pokarmu.
Fit-BARF Kräuter - zioła wzmacniające, wspomagają wątrobę i nerki, trawienie oraz przepływ żółci.
POJEDYNCZE ZIOŁA
Dla właścicieli zwierząt, którzy chcą zaprojektować menu indywidualnie dla potrzeb swojego pupila polecamy pojedyncze zioła i produkty jednoskładnikowe Singulares.
MINERAŁY I PIERWIASTKI ŚLADOWE
W połączeniu z Fit-BARF Mineral - który zaopatruje organizm w wiele podstawowych pierwiastków śladowych i witamin. Jest doskonałym źródłem wapnia. Idealnie uzupełnia dietę BARF.
Pokruszone owoce dzikiej róży, które są bogatym źródłem witaminy C, zawierają także karotenoidy, flawonoidy, garbniki, kwasy organiczne, cukry, ksantofile, pektyny oraz mniejsze ilości witamin B1, B2, E, K i P.
Zmielone owoce dzikiej róży, które są bogatym źródłem witaminy C, zawierają także karotenoidy, flawonoidy, garbniki, kwasy organiczne, cukry, ksantofile, pektyny oraz mniejsze ilości witamin B1, B2, E, K i P.